hajs kundcase

Rekomo

Rekomo behövde en förbättrad e-handel och snygga designlösningar. Genom ett gott samarbete har HAJ AGENCY hjälpt Rekomo att göra detta till verklighet.

Hur började det?

bakgrund

Rekomo köper, säljer och hyr ut återbrukade kontorsmöbler. De har funnits ända sedan 1992 och har sedan dess arbetat för en bättre och mer hållbar värld. För Rekomo är hållbarhet inte bara en fluga, det är företagets hela kärna. 

I mer än 30 år har Rekomo bidragit till en cirkulär och hållbar marknadsplats för kontorsmöbler. Detta är ett koncept som gynnar precis alla. Det blir billigare för kunderna, men också bättre för miljön. Dessutom säljer Rekomo inte bara möblerna och låter kunderna själva göra jobbet. De hjälper även gärna till att rita upp kontorslandskapet, välja färger, planera antal möbler samt leverera och montera.

No items found.

Hur gick det till?

Uppdrag

Detta är ett långsiktigt uppdrag där vi kontinuerligt jobbar med att förbättra hemsidan och Rekomos försäljning på webben.

Utmaning

Utmaningen som Rekomo hade innan de kom till HAJ AGENCY var att deras e-handel hela tiden behövde lappas och lagas. Detta var inte hållbart i längden.

Hur blev det?

Tillvägagångssätt

Rekomo är klockrena beställare och vet precis vad de behöver få gjort. Under samarbetet med Rekomo har vi dessutom utvecklat våra processer och vår kommunikation inom HAJ AGENCY för att kunna ge bästa möjliga service.

Praktiskt har vi använt oss av WordPress och WooCommerce för att skapa en riktigt bra e-handelslösning. Vi har även gjort ett egenbyggt boilerplate tema, vilket är en typ av mall eller "skelett" där man sedan lägger in den information som ska finnas.

Resultat

Arbetet har hittills resulterat i en förbättrad hemsida och e-handel. Det har även resulterat i bättre interna processer inom HAJ och ett långsiktigt samarbete med Rekomo. Kommunikation har varit styrkan i detta projekt och båda parter växer av samarbetet. Eftersom att projektet fortsätter så fortsätter även dess utveckling, men vi förväntar oss många fler goda resultat framöver.