hajs kundcase

MundeAhlberg

Hur började det?

bakgrund

MundeAhlberg är en advokatbyrå som är specialiserad på domstolsprocesser såsom tvistemål, brottmål, förvaltningsmål, arbetsrätt och hyrestvister. I konstellationen de är nu har de funnits sedan 2019, men de har mer än 20 års erfarenhet av branschen.

MundeAhlberg arbetar både med företag och privatpersoner. Det unika med MundeAhlberg är deras tro på förebyggande arbete eller att “tänka efter, före”, som de själva uttrycker det. Precis som HAJ AGENCY är det även viktigt för dem att jobba långsiktigt med sina kunder samt att ge bra personlig service.

MundeAhlberg sökte en hemsideleverantör som vågade ta ut svängarna och ta egna initiativ. De ville även ha någon som har örat mot marken och är lätta att samarbeta med. På så vis hittade MundeAhlberg och HAJ AGENCY varandra.

No items found.

Hur gick det till?

Uppdrag

Uppdraget var att ta fram en ny webbdesign och en ny hemsida. Hemsidan skulle vara mer modern och professionell än tidigare.

Utmaning

Hemsidan som MundeAhlberg hade först representerade inte riktigt varumärket på det sätt de ville. MundeAhlbergs stilfulla kontor och företagets professionalitet speglades inte fullt ut på företagets hemsida. Dessa förbättringsmöjligheter var något vi var ivriga att sätta tänderna i. 

Hur blev det?

Tillvägagångssätt

Arbetet började med designarbetet. Här togs alla företagets önskemål in i beaktning, men vår expertis fick leda arbetet framåt. Vi föreslog exempelvis förbättringsidéer såsom nya färger som passade bra ihop med MundeAhlbergs logotyp. Vi organiserade även hemsidans innehåll på ett intuitivt sätt.

För webbutvecklingen använde vi oss av Webflow, vilket passade bra i detta projekt. Webflow passar helt enkelt sidor som innehåller en mindre mängd information. Det är även en bra plattform att skapa animationer på samt en plattform som gör sidan enkel att administrera. Till sist är det en effektiv och snabb CMS som vi ofta använder oss av när det passar projektet. 

Resultat

Den nya hemsidan kommunicerar att MundeAhlberg är ett modernt och professionellt företag som utstrålar hög kvalitet. Sidan upplevs alltså nu som mer “premium” än tidigare, trots att företaget alltid haft samma höga standard. En hemsida ger ofta det första intrycket till ett varumärke och därav är det viktigt att den representerar företaget väl. Vi är glada att ha fått förtroendet att arbeta tillsammans med MundeAhlberg för att utveckla deras hemsida till att ge detta goda första intryck som företaget faktiskt förtjänar.