Om oss

Vilka är vi? Vad gör vi? Varför gör vi det vi gör?

Vi vill veta hur vi kan hjälpa dig!

Är du inte riktigt säker på om vi är rätt byrå för dig eller om vi har den expertisen ni behöver? Kom förbi, slå en signal eller skicka ett mail så återkommer vi så fort vi kan!

Historien om oss

Innan vi bildade HAJ AGENCY så fick Amelie ett samtal från en kompis i Stockholm som undrade om det fanns hjälp att få för en ny hemsida. Självklart fanns det hjälp att få, men eftersom Kim var proffset på webbutveckling så kopplades han in samma dag. När vi klarat vårt första uppdrag fick vi frågan om vi kunde fortsätta hjälpa samma kund och så har det rullat på.

Det tog bara ett par veckor innan nästa potentiella kund ringde och ville ha hjälp. Det var då vi kände att vi var redo att starta ett eget bolag och vilket team vi blev. Kim med mångårig erfarenhet från webbutveckling och Amelie med en bakgrund inom ekonomi occh bank i London.

Vi fick uppdrag på referens och när uppdragen började komma in förstod vi snabbt att vi hade hittat vår egen nisch. Vår nisch är att vi förstår både markandsavdelningens vision och vad som är möjligt på webben. Flera kunder har berättat att de har svårt med kommunikationen mellan programmerare och marknadsavdelning – det problemet har vi löst genom olika erfarenheter och därav förståelse i båda delarna.

Vi är bäst på webb och ni är bäst på ert företag, tillsammans kombinerar vi kunskapen och gör riktigt bra webbsidor.

 

”Äntligen en webbyrå som tar betalt för arbete de faktiskt gör, samtidigt som de ser till att man förstår dem genom hela processen! Grym service och härliga människor med toppkunskap inom webbutveckling!”

Per Johnson

Marknadschef Midbec AB

“HAJ AGENCY är snabba, professionella och är ett viktigt stöd för oss! Vi på PDSVISION är mycket nöjda med HAJ AGENCY och deras arbete med samtliga av våra webbplatser.”

Joel Köld

Marknadschef PDSVISION Group

“HAJ AGENCY arbetar tydligt, transparent och lyckas förklara oerhört komplicerade tekniska lösningar så att även vi förstår. Kan verkligen rekommendera HAJ AGENCY till andra företag som behöver hjälp med avancerade tekniska lösningar.”

William Thorén

Grundare Aurora Consulting

Ett urval av våra kunder