vår story

Innan vi bildade HAJ AGENCY så fick Amelie ett samtal från en kompis i Stockholm som undrade om det fanns hjälp att få för en ny hemsida. Självklart fanns det hjälp att få, men eftersom Kim var proffset på webbutveckling så kopplades han in samma dag. När vi klarat vårt första uppdrag fick vi frågan om vi kunde fortsätta hjälpa samma kund och så har det rullat på.

Det tog bara ett par veckor innan nästa potentiella kund ringde och ville ha hjälp. Det var då vi kände att vi var redo att starta ett eget bolag och vilket team vi blev. Kim med mångårig erfarenhet från webbutveckling och Amelie med en bakgrund inom ekonomi och bank i London.

Vi fick uppdrag på referens och när uppdragen började komma in förstod vi snabbt att vi hade hittat vår egen nisch. Vår nisch är att vi förstår både marknadsavdelningens vision och vad som är möjligt på webben. Flera kunder har berättat att de har svårt med kommunikationen mellan programmerare och marknadsavdelning – det problemet har vi löst genom olika erfarenheter och därav förståelse i båda delarna.

Vi är bäst på webb och ni är bäst på ert företag, tillsammans kombinerar vi kunskapen och gör riktigt bra webbsidor.

Amelie

Redo att snacka?

Boka möte